AirMu Season6 Episode1

.::Welcome to AirMu Season 6 Episode1::.


  Radial Blur

  Share
  avatar
  Scorp
  Ol'Freak

  Respectarea regulilor :

  Number of posts : 265
  Age : 26
  Location : Buzau,Ramnicu-Sarat
  Stare de spirit : problem?
  Nick :
  Character :
  Guild :
  . : Simply the best.
  Registration date : 2009-03-05

  Radial Blur

  Post by Scorp on Mon Feb 22, 2010 4:17 am

  Efect Radial Blur
  Pasul 1: Creati un nou document Photoshop cu un background alb sau orice culoare vrei voi dar indic alb incat vom aplica noi culori in jurul icoanei. In cazul in care prelucrati o imagine nu trebuie sa creati nici un document. Pentru a crea un document selectati din bara de meniu FILE – NEW sau folositi scurtatura CTRL + N.


  Pasul 2: Introduceti icoana de mai sus in document (scurtatura CTRL + O) adica Open si creati un nou layer


  Pasul 3: Selectati unealta Brush Tool (pensula) si o culoare deschisa dupa care trasati o linie cu pensula
  Pasul 4: Repetati pasul de mai sus trasand culori diferite diferite, repetati pasul pana credeti ca documentul va prinde culoare la final.  Pasul 4: E timpul sa aplicam efectul selectand prima data icoana noastra PNG introdusa cand am creat noul document. Pentru selectare tinem tasta CTRL apasata si selectam layer-ul icoanei

  Pasul 5: In acest pas vom inversa selectia respectiv vom face ca background-ul si culorile aplicate pe document sa fie selectate, pe scurt tot continutul exceptand icoana noastra. Pentru a inversa selectam din bara de meniu SELECT – INVERSE sau folosim scurtatura CTRL+SHIFT+I

  Pasul 6: Cu inversia facuta aplicam efectul nostru selectand din bara de meniu FILTER-BLUR-RADIAL BLUR si la aparitia ferestrei cu proprietati vom introduce si selecta campurile ca in imaginea de mai jos. Puteti sa introduceti alta valoare la Amount intre 1 si 100.


  Apasam OK si avem urmatorul rezultat:
  Pasul 7: Stiu rezultatul nu e cel dorit si nici ca cel din imaginea finala de la inceputul tutorialului. Pentru a ajunge la respectivul tutorial mai aplicam de 2 ori efectul Radial Blur selectand din bara de meniu la fel ca in pasul precendent, FILTER-BLUR-RADIAL BLUR si adaugam o valoare dupa care OK. Daca nu va convine cum arata documentul mai aplicati odata, eu am aplicat de 3 ori.

  Aplicare de 2 ori RADIAL BLUR:  Aplicare de 3 ori RADIAL BLUR dupa care deselectam documentul apasand tastele CTRL+D:  Rezultat final:  Bafta.

   Current date/time is Sat Feb 17, 2018 3:28 pm