AirMu Season6 Episode1

.::Welcome to AirMu Season 6 Episode1::.


    XP change opinion !!!

    Share

    Poll

    XP opinion...

    [ 1 ]
    17% [17%] 
    [ 4 ]
    67% [67%] 
    [ 1 ]
    16% [16%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 

    Total Votes: 6

    [ADM]paniK
    Administrator
    Administrator

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 132
    Age : 30
    Location : Aida
    Job/hobbies : DJ la radio TRINITAS..
    Stare de spirit : cine vine cu mine....la dracu'
    Character : [ADM]paniK
    . : Owner
    Registration date : 2009-03-04

    XP change opinion !!!

    Post by [ADM]paniK on Tue Nov 24, 2009 4:33 pm

    chose... Basketball personaly i chose 1000xp pentru ca e nici prea mare nici prea mica, acum sper sa nu se gaseasca nimeni sa vrea 1xp affraid


    _________________

    xLight
    Game Master
    Game Master

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 44
    Location : Constanta
    Nick : xLight
    Character : Blade Knight
    Guild : Forsaken
    . : The Water Legend
    Registration date : 2009-11-13

    Re: XP change opinion !!!

    Post by xLight on Tue Nov 24, 2009 11:38 pm

    Eu chiar vreau 1 xp Evil or Very Mad

    Scorp
    Ol'Freak

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 265
    Age : 24
    Location : Buzau,Ramnicu-Sarat
    Stare de spirit : problem?
    Nick :
    Character :
    Guild :
    . : Simply the best.
    Registration date : 2009-03-05

    Re: XP change opinion !!!

    Post by Scorp on Wed Nov 25, 2009 1:32 am

    i chose 1000 too

    PisicutzA
    I'm not what I am
    I'm not what I am

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 57
    Location : Constanta
    Registration date : 2009-11-16

    Re: XP change opinion !!!

    Post by PisicutzA on Wed Nov 25, 2009 11:44 am

    Am ales 500xp deoarece nu exista xp mai mica la vot.
    As fi votat pentru xp 100 daca ar fi fost printre celelalte Razz

    Xp-ul mare = Lume multa la inceput, PIERDERE MARE ULTERIOR
    Xp-ul mic = Lume din ce in ce mai multa, TREPTAT, mai greu... dar sigur Wink (Incet si sigur Razz )

    Parerea mea Wink

    BeyRock*Stef*
    Game Master
    Game Master

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 98
    Age : 27
    Location : Romania, Iasi.
    Job/hobbies : Online GAMES AND Sports.
    Stare de spirit : Primul Echipaj pune ochi pe noi , ce faci ma pui frana ... Dai Dai Dai !
    Nick : BeyRock
    Character : Blade Knight
    Guild : MUREN (Assistent GM)
    . :
    Registration date : 2009-03-23

    Re: XP change opinion !!!

    Post by BeyRock*Stef* on Wed Nov 25, 2009 1:41 pm

    Eu asi alege tot 1000XP deoarece nu sunt multi ppl care joaca pe Low Xp si daca il facem mai mic decat e acum o parte din ppl care sunt acum pe server nu o sa mai fie la fel de interesati .

    PisicutzA
    I'm not what I am
    I'm not what I am

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 57
    Location : Constanta
    Registration date : 2009-11-16

    Re: XP change opinion !!!

    Post by PisicutzA on Thu Nov 26, 2009 7:11 am

    De-aia sunt atatia playeri pe alte servare .. ca nu suporta playerii low exp Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

    BeyRock*Stef*
    Game Master
    Game Master

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 98
    Age : 27
    Location : Romania, Iasi.
    Job/hobbies : Online GAMES AND Sports.
    Stare de spirit : Primul Echipaj pune ochi pe noi , ce faci ma pui frana ... Dai Dai Dai !
    Nick : BeyRock
    Character : Blade Knight
    Guild : MUREN (Assistent GM)
    . :
    Registration date : 2009-03-23

    Re: XP change opinion !!!

    Post by BeyRock*Stef* on Thu Nov 26, 2009 7:54 am

    eu unu asi dori un low XP dar nu am timpul necesar pentru LOW , Low ar fi mult mai captivant , da nu este apriciat de multi ppl .

    [ADM]paniK
    Administrator
    Administrator

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 132
    Age : 30
    Location : Aida
    Job/hobbies : DJ la radio TRINITAS..
    Stare de spirit : cine vine cu mine....la dracu'
    Character : [ADM]paniK
    . : Owner
    Registration date : 2009-03-04

    Re: XP change opinion !!!

    Post by [ADM]paniK on Thu Nov 26, 2009 8:17 am

    ar trebui macar un warn pentru PisicutzA..reclama nu e tolerata Wink


    _________________

    PisicutzA
    I'm not what I am
    I'm not what I am

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 57
    Location : Constanta
    Registration date : 2009-11-16

    Re: XP change opinion !!!

    Post by PisicutzA on Thu Nov 26, 2009 9:37 am

    Vii tu repede cu pâra.. pârâciosule! tongue

    Am sa-mi dau un warn No dar doar unul Sad

    BeyRock*Stef*
    Game Master
    Game Master

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 98
    Age : 27
    Location : Romania, Iasi.
    Job/hobbies : Online GAMES AND Sports.
    Stare de spirit : Primul Echipaj pune ochi pe noi , ce faci ma pui frana ... Dai Dai Dai !
    Nick : BeyRock
    Character : Blade Knight
    Guild : MUREN (Assistent GM)
    . :
    Registration date : 2009-03-23

    Re: XP change opinion !!!

    Post by BeyRock*Stef* on Thu Nov 26, 2009 9:46 am

    Da ce reclama ai Facut ??? Question Question Question Question

    Very Happy:D:D:D

    PisicutzA
    I'm not what I am
    I'm not what I am

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 57
    Location : Constanta
    Registration date : 2009-11-16

    Re: XP change opinion !!!

    Post by PisicutzA on Thu Nov 26, 2009 10:39 am

    Vezi Andrei? Exact ce-ti ziceam. Nimeni n-a observat Smile))

    Scorp
    Ol'Freak

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 265
    Age : 24
    Location : Buzau,Ramnicu-Sarat
    Stare de spirit : problem?
    Nick :
    Character :
    Guild :
    . : Simply the best.
    Registration date : 2009-03-05

    ?

    Post by Scorp on Thu Nov 26, 2009 11:37 am

    Serios?

    SamsunG
    New Member
    New Member

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 16
    Age : 27
    Location : iasi ,Romania
    Nick : SamsunG
    Character : Blade Master Twisted Evil
    . :
    Registration date : 2009-03-23

    Xp Change

    Post by SamsunG on Thu Nov 26, 2009 11:57 pm

    1 xp ?! affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid affraid Dhoamne fereste !!! Am dat pe 1000 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

    CreaTura
    New Member
    New Member

    Respectarea regulilor :

    Number of posts : 6
    Age : 23
    Location : -=Romania=- , -=HunedoarA=-
    Job/hobbies : Fotbal , MuOnline , Hide-N-Seek
    Stare de spirit : Prezint Romania in adidasi Din '98 de la Tupeu de Borfashi
    Nick : CreaTura
    Character : Blade Master
    Guild : AirMu
    . :
    Registration date : 2010-01-13

    Re: XP change opinion !!!

    Post by CreaTura on Sat Jan 16, 2010 10:53 am

    1000 Very Happy ... si 1 ar fi o ideee Smile)

    Sponsored content

    Re: XP change opinion !!!

    Post by Sponsored content Today at 6:25 pm


      Current date/time is Fri Dec 02, 2016 6:25 pm